Sopar cloenda de temporada

El CF Santvicentí amb ànims d’anar consolidant el valors i principis que tant caracteritzen al club i amb l’objectiu de passar una bona estona amb la família santvicentina, acomiadem la temporada amb un sopar popular molt especial.

Aquest any es celebrarà el dijous 21 de juny a les 20:00 h en el pàrquing que hi ha al costat del camp de futbol. El sopar és obert a tothom, tant familiars com amics i evidentment jugadors/es.

Menú: Botifarra, patates al caliu, pa amb tomàquet, aigua i postres.

Cost del sopar:

– Adults i acompanyants majors de 16 anys ……………  10 €/persona.

– Jugadors i acompanyants menors de 16 anys ……….   5€/persona.

Els tiquets els podeu comprar al Bar del camp o a les oficines del Club en el seu horari habitual. Cap jugador/a menor de 18 anys pot venir sol al sopar.

Muntarem un escenari on es farà entrega de la pilota d’or, plata i bronze als jugadors/es. Aquests, uns dies abans, voten qui és el jugador del seu equip, que durant la temporada, ha tingut un bon comportament amb els companys, indiferentment de si és un bon jugador o no de futbol.

També sortejarem samarreta oficial del Girona, Espanyol i Barça.

Hi haurà servei de bar. Els diners recollits es destinaran al projecte d’Anantapur (Índia).  L’objectiu és recaptar fons per construir dues cases per a persones amb discapacitat a la regió de Kalyandurg.

 

US HI ESPEREM !!
Cloenda temporada
cloenda3
cloenda1