Sopar cloenda temporada 2018-19

El CF Santvicentí amb ànims d’anar consolidant el valors i principis que tant caracteritzen al club i amb l’objectiu de passar una bona estona amb la família santvicentina, acomiadem la temporada amb un sopar popular molt especial.

Aquest any es celebrarà el dissabte 8 de juny a les 20:30 h en l’Avinguda Toni Sors. El sopar és obert a tothom, tant familiars com amics i evidentment jugadors/es.

Menú adults: Amanida, Botifarra, patates al caliu, pa i aigua.
Menú jugadors: Aperitiu, assortiment de pizzes i aigua.

Cost del sopar:
– Adults i acompanyants majors de 12 anys ……………  10 €/persona.
– Jugadors i acompanyants menors de 12 anys ……….   5€/persona.

Els tiquets els podeu comprar al Bar del camp o a les oficines del Club en el seu horari habitual fins el dia 4 de juny. A partir de llavors ja no en podrem vendre més. Cap jugador/a menor de 18 anys pot venir sol al sopar.
Muntarem un escenari on es farà entrega de la pilota d’or, plata i bronze als jugadors/es. Aquests, uns dies abans, voten qui és el jugador del seu equip, que durant la temporada, ha tingut un bon comportament amb els companys, indiferentment de si és un bon jugador o no de futbol.
Hi haurà servei de bar. Els diners recollits es destinaran a construir habitatges a la regió d’Anantapur (on treballa la Fundación Vicente Ferrer).

US HI ESPEREM !!

Temporada 2016-17

Cloenda temporada
cloenda3
cloenda1

Temporada 2017-18

Sopar cloenda 2017-18
Sopar cloenda 2017-18
Sopar cloenda 2017-18