Els nostres porters

En el Club creiem que la figura del porter és molt important. Tots sabem que és tracta de una de les posicions del camp més sacrificades i menys valorades pels mitjans de comunicació, sembla que només es vulgui premiar el gol. En canvi, qualsevol entrenador desitja tenir la seva porteria ben coberta, ja que, saben perfectament que si disposes d’un bon porter, el nivell de l’equip serà més alt.

Per això, cada dilluns de la ma del Jordi Jordan, els nostres porters fan un entrenament específic d’una hora i quinze minuts. Es fa en dos grups, un de futbol 7 i l’altre de futbol 11 (exceptuant els porters del juvenil i 1er equip que entrenen a banda). Això ens permet treballar amb grups reduïts i aprofitar molt millor el temps.

porters3
Entrenament porters CF Santvicenti
porters2

Entrenament específic

Es fan cada dilluns, per poder treballar en grups reduïts i aprofitar millor l’entrenament ens repartim en 2 trams horaris: a) De 17:15 h a 18:30 h. els de futbol 7, i b) De 18:30 h a 19:45 h. els  de futbol 11 (execeptuant 1er equip i juvenil que entrenen dimarts).

Treballem la velocitat de reacció, 1 contra 1, joc aeri, desplaçament de pilota, reflexes, etc. Gràcies al moderns mètodes d’entrenament que apliquem avui en dia, més tot el material necessari específic per a porters que disposem, més la il·lusió amb la que entrenen, ens permeten obtenir en molt poc temps evolucions molt positives dels nostres porters.

Actualment, només fem entrenament específic de porters per als que estan inscrits al CF Santvicenti, però degut a l’èxit obtingut ens estem plantejant per a la temporada 2019-2020 obrir-ho a tothom que estigui interessat en millorar la seva tècnica.

Batalla de porters

A l’igual que els equips organitzen tornejos per equips de qualsevol categoria a final de temporada, nosaltres, a mitjans de juny, organitzem la batalla de porters. És el seu dia, és el reconeixement a la feina feta durant la temporada. És el dia en el que millor s’ho passen i que esperen amb molta il·lusió !!!!

Aquesta temporada arribarem a la 4a edició. Hem tingut més de 50 participants a cada batalla. Hi pot participar tothom que vulgui, sigui del club o no, ja que, considerem que es la festa dels PORTERS i no es poden fer restriccions.

La batalla de porters és un joc que consisteix en fer partits de 1 contra 1, cada porter te la seva porteria, l’objectiu és marcar més gols dels que reps. Els partits duren 3 minuts. Pots marcar el gol amb la mà, amb pilota a terra, de voleia, com vulguis. Si la pares o el contrari xuta fora, llavors ja et toca a tu.

Es fa un torneig per categoria, dos grups per categoria, els dos primers de cada grup juguen les semifinals, a continuació els que perden juguen 3er i 4rt lloc, i finalment es juga l’últim partit entre els dos finalistes.

batalla1
batalla2
batalla3