Campus social Anantapur

Des de 2007, el nostre Club desenvolupa una encomiable labor social en una de las zones més vastes i seques  del món: Anantapur.

En col·laboració amb la Fundación Vicente Ferrer, cada any un grup de 12 entrenadors del Club es desplaça a  Índia a treballar, conviure i ensenyar a jugar a futbol durant 10 dies als nens i nenes d’aquesta zona. Gràcies a aquesta iniciativa, un total de 1.480 nens d’aquesta regió d’Índia ja han pogut gaudir l’experiència del Campus.

A part de pal·liar en una petita mesura la situació de carència en què viuen aquests nens i nenes, l’objectiu específic del campus és garantir un bon treball de qualitat a través de sessions teòriques i pràctiques durant l’estada. També aportem informació d’utilitat i d’interès per als col·laboradors natius, que en el futur, quan nosaltres no hi siguem durant la resta de l’any, seran els seus entrenadors.
Un altre objectiu prioritari és potenciar la interrelació entre nens i nenes de diferents edats i de diferents municipis i inclús de diferents castes a través de l’esport. Un fet que el mateix Vicente Ferrer destacava en una de les nostres visites.
Estem posant el nostre granet de sorra en molts aspectes, i en l’àmbit esportiu, el disseny de sessions d’entrenaments amens, distretes i amb un fil conductor com la pilota, és un punt que encara no estava treballat a aquesta zona i comença a consolidar-se.

A més, en el proper campus que farem el maig de 2019, inaugurarem les dues cases construïdes a Anantapur amb el diners que el CF Santvicenti va recollir en el sopar de final de temporada 2017-18 fet el mes de juny.

Estem orgullosos que aquest esforç es veig plasmat any rere any quan tornem.