Superat el repte de “millorar cama no hàbil” !

Publicat a: Futbol Base, Informació 0

Més de 40 jugadors, des de prebes fins a infantils, van participar ahir a la tarda de l’entrenament de formació específica que va organitzar el CF Santvicenti. Aquesta primera sessió anava dirigida a millorar el treball de la cama no hàbil dels jugadors.

Un cop acabat l’entrenament vam parlar amb diferents jugadors per saber que els hi havia semblat. Veient l’alt grau de satisfacció de la majoria dels preguntats, el CF Santvicenti ha decidit organitzar la segona sessió un cop passin les festes de Nadal. El proper repte serà “millorar el dribbling”.

Estigueu atents a les xarxes del Club, us mantindrem informats !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *