Acaba l’XI Campus de futbol solidari a Anantapur

Publicat a: Activitats, Informació 0

El passat dilluns a la tarda van tornar les 11 persones que van participar en l’XI edició del Campus solidari de futbol que realitza el CF Santvicenti amb la col·laboració de la Fundación Vicente Ferrer. La feina ben feta, l’entrega dels membres de l’expedició, dels entrenadors locals i la diversió dels nens van ser les claus de l’èxit d’aquest campus.

Si obriu aquests links podreu veure un resum del treball realitzat durant aquests 10 dies a Anantapur (Índia).

Anantapur 2018. Capítol 1

Anantapur 2018. Capítol 2

Anantapur 2018. Capítol 3

Anantapur 2018. Capítol 4

Estigueu atents perquè en breu podreu veure un vídeo complet d’aquesta experiència!

Moltes gràcies a tots aquelles persones i empreses que ens heu donat material per repartir als més de 200 nens i nenes que han participat en els Campus que hem fet a diferents poblats i a la Fundación.

Ja comencem a preparar la XII edició…

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *