Infantil C, més liders !

Publicat a: Futbol Base, Informació 0

El passat dissabte l’Infantil C va jugar un partit clau per a poder seguir somiant al camp de l’Olímpic de Malgrat. Els nostres, líders de la classificació visitaven el camp del segon, que a més, era l’únic equip amb el qual havien perdut. El partit va començar amb molts nervis, conscients els dos equips del que s’estaven jugant i evitant errades. Però poc a poc els equips s’anaven estirant i el Santvi va comptar amb dos grandíssimes ocasions que no va poder aprofitar. Per a més mala fortuna, abans del descans l’Olímpic es va avançar gràcies a una gran rematada al segon pal en un córner a les acaballes de la primera part.

Després del descans, el Santvi es va espolsar els nervis i va sortir amb ganes de guanyar el partit. Primer Ivan, amb un gran gol des de fora l’àrea i després Mario, aprofitant una centrada lateral, van remuntar el partit. El joc es va equilibrar i van tornar a aparèixer els nervis pels dos equips. I com no podia ser d’una altra manera, al final va haver-hi molt de patiment, amb dues ocasions claríssimes per l’Olímpic que Gerard va poder treure. Al final 1-2, sumant tres punts molt importants en la cursa cap al somni de la Lliga!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *