Sopar cloenda de temporada

El CF Santvicentí amb ànims d’anar consolidant el valors i principis que tant caracteritzen al club i amb l’objectiu de passar una bona estona amb la família santvicentina, en els darrers anys, acomiadem la temporada amb un sopar popular molt especial, que obeeix al següent format:
Es fa a mitjans del mes de juny a la Pista Annexa al pavelló, ja que, en el camp no disposem de cap lloc amb tanta capacitat . El sopar es per a tots, tant familiars com amics i per jugadors/es.
El preu del sopar per l’adult te un cost de uns 10 €/persona i els jugadors/es paguen 6€ aproximadament.
En cas que hi hagi un germà/acompanyant que no sigui adult (menors de 15 anys), l’import del sopar és semblant al que paguen els jugadors.
Cap jugador/a pot venir sol al sopar.
En el recinte on es celebra el sopar s’hi posa una tarima per fer l’entrega d’obsequis als jugadors/es. Els jugadors uns dies abans han de votar quin jugador del seu equip te un comportament més exemplar. En aquest cas no voten quin és el millor jugador per ells, sinó quin d’ells és millor persona.
També hi ha música i servei de bar, on els diners recollits es destinen al projecte d’Anantapur (Índia).
Per tal de poder distribuir les taules de la millor manera, els jugadors sopen a la taula del seu equip, en canvi els pares poden triar la taula on sopar. Aquesta variant es fa degut a que hi ha pares que tenen més d’un fill/a i hauran de triar on volen seure.

 

 

 

Cloenda temporada
cloenda3
cloenda1